ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 15 105 52 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.:210-3241137 – Fax: 210-3243822

Α.Φ.Μ. 090109837 Α’ Δ.Ο.Υ

www.panepirotiki.com  - email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                                                                                                                                                                       

Αριθ. Πρωτ. 3680                                            

Αθήνα  14-06-2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας εύχεται Καλή Επιτυχία σε όλους όσοι/ες συμμετέχουν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

Ευχή μας είναι να δικαιωθούν οι κόποι και να πραγματωθούν οι  στόχοι τους. Οι ευχές μας απευθύνονται και στα μέλη των οικογενειών τους που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που δίνουν το δικό τους αγώνα για τη σωστή προετοιμασία των παιδιών, αλλά και των εξετάσεων.  Τη φετινή χρονιά καθόρισε και η πανδημία του κορωνοϊού και φυσικά πολλαπλασιάστηκε το άγχος, οι δυσκολίες  και ως εκ τούτου οι προσωπικές -ιδιαίτερα οικονομικής φύσεως- θυσίες  των γονέων.

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους μαθητές/τριες υποψηφίους και μη για τον αγώνα τους για μάθηση, ο οποίος φυσικά και δεν τελειώνει με τις εξετάσεις.

Καλή δύναμη, κάθε επιτυχία και προκοπή.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ