Ενσωματωμένη εικόνα

 

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

 

Αγαπητές/-οί φίλες/-οι μας,

Αγαπητοί Ηπειρώτες, Αγαπητές Ηπειρώτισσες,

 

Με αφορμή τις εορτές του Δωδεκαημέρου, σας προσκαλούμε, το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 6:00 μ.μ. στη διαδικτυακή συνάντηση με τίτλο

Ήθη, δρώμενα και έθιμα του Δωδεκαημέρου στην Ήπειρο: Ανθρωπολογικές και Κοινωνιολογικές προσεγγίσεις".

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Αναγκαία η προηγούμενη εγγραφή σας μέσω της ακόλουθης φόρμας, μέχρι την Παρασκευή, το απόγευμα, 18/12/2020: https://forms.gle/bdgbAQGCvZLnuFkF7

Αφού εγγραφείτε, θα αποσταλεί στο email σας, τo πρωί του Σαββάτου, 19/12/2020, ο σύνδεσμoς από όπου θα παρακολουθήσετε τη συνάντηση.

Μαζί μας ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Στάθης Μπάλιας, ο Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, Κοινωνικός Ανθρωπολόγος, Σωτηρόπουλος Λεωνίδας, και η Δρ. Κοινωνιολογίας, διδάσκουσα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρομάχη Μπούνα.

Στη Β ενότητα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διηγηθούν/περιγράψουν το δικό τους βιωμένο έθιμο/δρώμενο (απαραίτητη προϋπόθεση για την αφήγηση όσων επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην Β ενότητα, η συμπλήρωση του σχετικού πεδίου στη φόρμα), ενώ στη Γ ενότητα θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.

Θα υπάρξει διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα. Για ειδικότερες πληροφορίες ανοίξτε τα συνημμένα αρχεία.

Καλώς να ανταμώσουμε!

 

Ενσωματωμένη εικόνα

Προϋποθέσεις Συμμετοχής - Ειδικότερες Πληροφορίες

Αναλυτικά για την εκδήλωση