ΑΘΗΝΑ 15-03-2022

 ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΩ ΡΑΒΕΝΙΩΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ - Φ.Σ.Κ.Ρ.Η

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

  

Το ΔΣ του ΦΣΚΡΗ στη συνεδρίαση της Τετάρτης  9ης  Μαρτίου του 2022 αποφάσισε σύμφωνα με το καταστατικό τη σύγκλιση τακτικής εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης με τα παρακάτω  θέματα και καλεί τα μέλη του να λάβουν μαζικά μέρος στις αποφάσεις για την επόμενη διετία.

ΘΕΜΑΤΑ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1.Εκλογή προέδρου και γραμματέως της ΓΣ.

2.Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός από το απερχόμενο ΔΣ.

3.Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4.Έγκριση απολογισμού ΔΣ και έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής με απαλλαγή ή μη από κάθε ευθύνη των μελών του απερχόμενου ΔΣ και της ΕΕ έπειτα από σχετική συζήτηση.

5.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογική διαδικασία,για τα νέα μέλη του ΔΣ και της ΕΕ,νέοι εκπρόσωποι Πανηπειρωτικής και Ομοσπονδίας  Καλαμά.

6.Συζήτηση και κατευθυντήριες  οδηγίες προς το ΔΣ που θα εκλεγεί,για την μίσθωση του καφενείου στο χωριό,μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου τον Μάιο του 2022.

7.Σύντομη συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα τεθεί από τους παρόντες,μόνον εφ όσον κριθεί  από τη ΓΣ ως επείγον.

8.Διενέργεια εκλογικής διαδικασίας.

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 8 η Μαΐου ημέρα Κυριακή και ώρα 09.00πμ στην αίθουσα Δολιανιτών στην Αθήνα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας  θα πραγματοποιηθεί  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  την αμέσως επόμενη Κυριακή 15 Μαίου  ώρα 09.00 π.μ στην ίδια αίθουσα. Αγ.Κωνσταντίνου 47 5ος  όροφος.

Δεδομένων των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών της περιόδου που διανύουμε λόγω covid, γνωρίζουμε όλοι τί πρέπει να προσέχουμε και το ΔΣ θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την προστασία της υγείας όλων των παρευρισκομένων.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας  panepirotiki.com , στην σελίδα της στο Facebook όπως και στη σελίδα  Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά ,της Αδελφότητας Κάτω Ραβενίων ΦΣΚΡΗ .

Αγαπητοί συγχωριανοί  προσδοκούμε στην παρουσία και συμμετοχή σας και παρακαλούμε όσους διαβάσουν  αυτή την ανακοίνωση-πρόσκληση να ενημερώσουν έγκαιρα και όσα μέλη με τα οποία τυγχάνει να έχουν επαφή.

Επίσης θα θέλαμε από όσους έχουν email  να μας το κοινοποιήσουν μαζί με τη διεύθυνση Κατοικίας ,τηλέφωνο, σταθερό και κινητό, στο email του προέδρου Θωμά Κατσίκη που είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την ενημέρωση αλλά και καλύτερη οργάνωση  του αρχείου μελών της αδελφότητας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΘΩΜΑΣ                                                              ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ